Games with Gold van juni 2017 zijn o.a. Watch Dogs en Assassin’s Creed 3

De maand mei duurt nog maar een weekje en dus onthult Microsoft traditiegetrouw alvast de Games with Gold voor de volgende maand. Xbox One-bezitters kunnen vanaf 1 juni aan de slag met Speedrunners. Daarnaast is Watch_Dogs van 16 juni tot en met 15 juli gratis binnen te halen.

Ook Xbox 360-eigenaren kunnen aan de slag met een titel van Ubisoft, Assassin’s Creed 3 is namelijk eveneens terug te vinden in de Games with Gold-lijst. Waar Assassin’s Creed 3 in de eerste twee weken van juni geclaimd kan worden, is het van 16 tot en met 30 juni Dragon Age: Origins dat de klok slaat. Zoals gebruikelijk zijn de Xbox 360-spellen van het Games with Gold-programma ook op de Xbox One-speelbaar dankzij de backwards compatibility-functionaliteit.

Daarnaast heeft Microsoft in de maand juni nog een extraatje in petto. Gedurende de maand juni kunnen Gold-abonnees namelijk ook DLC voor de onlangs verschenen re-release van Phantom Dust gratis aan hun winkelmandje toevoegen.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Daar kan playstation PLUS nog wat van leren.
  Eerlijk is eerlijk xboners krijgen wel meer waarde voor hun doekoes.. betere titels. Zo hoort het ook

 2.   
  tijn80's avatar

  Klinkt goed. Was onlangs begonnen met AC rogue. AC3 sluit qua tijdlijn hier mooi op aan.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Zoals we gewend zijn van xbox een hele mooie lijst. Had zelf een jaar geleden ongeveer watchdogs verkocht, omdat er in de wereld naast de story niets te doen is, maar ik ga hem nu sowieso weer even oppakken. Kan ik weer hacken in de originele watchdogs!

 4.   
  Grolschje's avatar

  Het zijn geweldige games die gratis zijn in juni

 5.   
  xizaaR's avatar

  Wel een verschil met die waardeloze titels die Playstation altijd heeft. Ook een van de redenen dat ik geen PS+ haal.

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Hoewel PlayStation Plus met name de laatste maanden inderdaad flink tegenvalt, zijn Assassin’s Creed en Dragon Age: Origins beide natuurlijk al een flinke tijd terug gratis geweest bij Plus. Het gras is altijd groener aan de overkant. 🙂

 7.   
  Pim Huberts's avatar

  @leon daarom is het hele xbox theme kleurtje ook groen ^^

 8.   
  Throbert's avatar

  xbox masterrace

 9.   
  tijn80's avatar

  @Leon. 1 van de voornaamste redenen voor mij om naast mijn PS4 een Xbox One aan te schaffen, is backwards compatibility. Ja, AC3 was eerder al gratis bij PS plus. Maar wel alleen op de PS3…

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  Dat is een goed punt, Tijn. Sinds ik mijn PS4 heb, is mijn PS3 (bijna) nooit meer aangegaan.