Komt Call of Duty: WWII naar de Nintendo Switch?

De magie van het internet is natuurlijk het aantal samenzweringstheorieën die diep worden onderzocht. In diezelfde categorie valt het gerucht dat Call of Duty: WWII wellicht op de Nintendo Switch zal verschijnen. Het begon allemaal eerder deze week. Beenox Studio, een studio die in eigendom is van Activision, stuurde onderstaande foto de wereld in middels een tweet.

Bovenstaande foto laat, naast een groep ontwikkelaars, twee mensen zien van het Canadese leger. Eén van de ontwikkelaars draagt daarnaast een shirt van Call of Duty: WWII.

Dit is opvallend, want waarom krijgt de studio bezoek van twee Canadese soldaten? Eerder werkte de studio mee aan de ontwikkeling van Modern Warfare Remastered en de last-gen-versies van Black Ops 3.

Daarnaast is er nog iets veranderd. Als je een account hebt voor Call of Duty, dan is het sinds Black Ops 3 niet meer mogelijk om je Nintendo-account te koppelen. Dit is sinds afgelopen week wel weer mogelijk. Nintendo is terug op de Call of Duty-account-pagina

Als laatste heeft een anonieme bron bevestigd dat er een presentatie zal worden gehouden over de Switch-versie tijdens de aankomende E3.

Activision heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten, maar wie weet kan Call of Duty eindelijk terugkeren naar een Nintendo-platform! Worden jullie daar blij van? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Lijkt me wel grappig, maar ik houd me de laatste tijd niet meer bezig met de nieuwe cod’s. Maar als we eerlijk moeten zijn weet iedereen dat cod geen game is voor een nintendo console, tenzij je misschien een pro controller hebt (die overigens beeld te duur is). Maar het lijkt me dan weer wel grappig om alleen het zombi gedeelte naar de switch te brengen.

  2.   
    J.W.'s avatar

    Zou mooi zijn. Ik teken ervoor. Op de Wii destijds ook mw en bo gespeeld. Toch een totaal andere ervaring om met een geweer voor de tv te zitten.

  3.   
    jelte23's avatar

    Ik koop de cod’s zelf niet heel snel. Maar ben best benieuwd naar een cod op de switch. Ik bedoel een shooter on the go spelen is best wel tof!!

  4.   
    Bacotje's avatar

    Of dan wordt de game hopelijk gedowngrade……of de game ziet er niet uit en wordt weer een fiasco……we zullen zien.