Prey’s officieuze einde is in vijf minuutjes te speedrunnen | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel Prey een ontzettend sfeervol en diepgaand RPG-mysterie kan vormen, biedt de game ook tal van mogelijkheden om te speedrunnen. Kort door de bocht betekent dat zo snel mogelijk naar het einde streven, ongeacht van de juistheid daarvan. Zo kan het officieuze ‘December’-einde van de game in iets meer dan vijf minuutjes gehaast worden, mits je daarvoor de juiste glitches en andere trucjes gebruikt.

Check de zogenaamde LeaveStation% Speedrun van The Prokky in onderstaande, razendsnelle video:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Tom's avatar

    Met dank aan Sander voor de Lunchtip via onze Discord!