Destiny 2, Far Cry 5 en The Crew 2 | GamersNET RADIO #361


Het weer tijd voor je wekelijkse portie GN Radio! Daniël en Peter schuiven aan en ze hebben heel veel te bespreken. Zo waren daar de aankondigingen van Far Cry 5 en The Crew 2, die naast de nieuwe Assassin’s Creed allemaal nog voor 31 maart 2018 verschijnen. Het gaat een drukke E3 worden!

Ook is Destiny 2 officieel onthuld en Daniel en Peter spreken hun wensen voor de nieuwe game hardop uit. Daarnaast heeft ook South Park: The Fractured But Whole eindelijk een nieuwe releasedatum. Kortom, de mannen hebben genoeg te bespreken in deze nieuwe GNR!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #361 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren