Splatoon 2 krijgt eigen Nintendo Switch bundel met felgekleurde Joy-Cons

Aaneengesloten aan de uitgezonden Nintendo Direct over ARMS, liet de Japanse game-gigant ook een nieuwe blik op Splatoon 2 zien. Aan de hand van een nieuwe trailer werd niet alleen meer duidelijk over het spel zelf, daarbij werd ook aangekondigd dat Nintendo’s shooter een eigen Switch bundel zal krijgen.


De Splatoon 2 Nintendo Switch bevat uiteraard de console en de game, alsmede bijbehorende randapparatuur. Om het geheel van een eigen likje verf te voorzien, zijn daarbij de iconische Joy-Con controllers voorzien van een neon roze en neon groene tint. Los te verkrijgen zal daarbij ook een Pro Controller volgen met dezelfde kleuren als accent, alsmede stijlvolle draagtasjes voor de hybride console zelf.

Vanaf 27 juli is de bundel met Switch en Splatoon 2 te verkrijgen in Europa. Ook Japan zal hetzelfde pakketje ontvangen, maar opvallend genoeg heeft Nintendo nog geen woord uitgesproken over de beschikbaarheid ervan in de Verenigde Staten.

 1.   
  Tom's avatar

  Zelf moet ik nog een Switch hebben én borrelt er een milde hype voor Splatoon 2 op. De vraag is alleen of ik kan leven met Cosmo en Wanda-controllers…

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Opzich een mooie bundel. Had hem liever met MK8 of Zelda gezien, maar het je kan niet alles hbbn. Over de prijs is niks bekend zo te zien. Zou wel lekker zijn als je er wat effectieve korting op hebt (ipv 329 + 59 voor Splatoon een totaal pakket van rond de 349 zou een mooie deal zijn)

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Heb zelf nog geen switch maar deze bundel is wel een mooie! Ik kijk het nog even aan en we zien het vanzelf wel. Zodra ik genoeg geld heb ga ik sowieso een switch halen maar tot die tijd wacht ik het nog even af.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Switch vanmiddag besteld bij Bart Smit, hij is op dit moment bij Bart Smit, Intertoys en azerty op voorraad voor wie er 1 wil.