Deze Rocket League highlights zijn te gek voor woorden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Rocket League is op zich al een krankzinnige game: voetbal met auto’s is bepaald niet de meest waarschijnlijke combinatie. Toch sprongen gamers er massaal op in, wat al een groot aantal epische highlights heeft gecreëerd. Maar er zit wel degelijk ontwikkeling in de kwaliteit van die hoogtepunten, want sommige mensen zijn over de jaren echt belachelijk goed in het spel geworden. Vlak na de release was dit nog genoeg om op de voorpagina van de subreddit over Rocket League te belanden:


Tegenwoordig is dat echter niet meer het geval. PC Gamer heeft een aantal van de mooiste highlights op een rijtje gezet en daar valt het bovenstaande GIF’je bij in het niet:

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Bram_M99's avatar

    Peter kwam toch aardig in de buurt maandag Kappa