Gwent: The Witcher Card Game gaat in open bèta op 24 mei

De closed beta van Gwent: The Witcher Card Game is al ruim een half jaar bezig op pc en Xbox One. Voor de mensen die achter het net hebben gevist voor een toegangscode of alleen in het bezit zijn van een PlayStation 4, komt CD Project RED met goed nieuws. Vanaf 24 mei gaat het digitale kaartspel in open bèta op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het populaire kaartspel uit The Witcher 3 is vanaf volgende week voor iedereen toegankelijk, al is er voor de spelers die al in tijdje in de closed beta zaten wel slecht nieuws. Alle progressie wordt volledig teruggedraaid, waardoor je weer helemaal opnieuw moet beginnen. Dit moet ervoor zorgen dat de nieuwe spelers niet volledig kansloos zijn als ze een potje Gwent online willen spelen. Als goedmakertje krijgen spelers die de closed beta hebben gespeeld wel een aantal card kegs om de pijn te verzachten. Een kleine goedmaker voor als je, net als ik, een fantastisch Monster-deck had.

Vanaf aankomende maandag gaan de servers offline, zodat twee dagen later de open bèta hopelijk als een zonnetje gaat draaien.

  1.   
    RikZonderC's avatar

    Het eerste nieuwtje, mag de champagnefles al open?

  2.   
    Tom's avatar

    We hebben nog een fles apfelkorn op GNHQ staan, voldoet dat?