Trackmania-race is extreem bevredigend | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Frustratie en bevrediging liggen dicht bij elkaar in Trackmania Turbo. Waar de stunt je heerlijk afgaat, zit je bij de ander met samengeknepen billetjes te hopen dat je heelhuids de grond bereikt. Dat laatste geldt niet voor YouTuber Marzeline, want zij zette een race neer die heerlijk is om naar te kijken. Even vijf minuten nergens aan denken, maar simpelweg genieten van dit prachtige Trackmania-momentje!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  JaslanNL's avatar

  Dit is typisch een game waar ik respect heb voor de beteren. Zo snel kunnen aanpassen en de race tot een goed einde brengen.. ik doe het ze niet na. Sommige levels zijn natuurlijk zo gebouwd dat je maar minimaal hoeft bij te sturen, maar soms is het ook een grote chaos, en voor degenen die daar zonder druppeltje zweet doorheen sturen, petje af.

 2.   
  3333/3333's avatar

  JaslanNL schreef, "Dit is typisch een game waar ik respect heb voor de beteren. Zo snel kunnen aanpassen en de race tot een goed einde brengen.. ik doe het ze niet na. Sommige levels zijn natuurlijk zo gebouwd dat je maar minimaal hoeft bij te sturen, maar soms is het ook een grote chaos, en voor degenen die daar zonder druppeltje zweet doorheen sturen, petje af."

  Het is een ‘Press Forward’ track, het enige wat je hoeft te doen is het gas ingedrukt houden. Iedereen kan dit, daarom zijn de split-times voor elke sectoor ook elke keer op de 0,000 seconde gelijk aan de beste tijd.

  Het bouwen van zo’n PF track daarentegen, dat is wel monnikenwerk.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "

  ”JaslanNL” schreef, "Dit is typisch een game waar ik respect heb voor de beteren. Zo snel kunnen aanpassen en de race tot een goed einde brengen.. ik doe het ze niet na. Sommige levels zijn natuurlijk zo gebouwd dat je maar minimaal hoeft bij te sturen, maar soms is het ook een grote chaos, en voor degenen die daar zonder druppeltje zweet doorheen sturen, petje af."

  Het is een ‘Press Forward’ track, het enige wat je hoeft te doen is het gas ingedrukt houden. Iedereen kan dit, daarom zijn de split-times voor elke sectoor ook elke keer op de 0,000 seconde gelijk aan de beste tijd.
  Het bouwen van zo’n PF track daarentegen, dat is wel monnikenwerk. "

  Precies dit idd… Maar er zijn ook tracks waar de pro’s hun skill echt wel kunnen tentoonspreiden hoor en op zulke tracks lukt dat je gewoon ook niet de 1e keer dat je hem rijdt… Zo’n press forward track vind ik op te showcasen dan ook niet zo indrukwekkend, het bouwen ervan daarentegen, echt dikke respect voor… Kan je vertellen dat deze baan echt niet binnen een week gebouwd is, dat kan gewoon never…