Ubisoft heeft een nieuwe AAA-titel in ontwikkeling voor het fiscale jaar van 2019

Ubisoft heeft een geheel nieuwe AAA-titel in ontwikkeling, naast de al bekende Assassin’s Creed: ‘Origins’, Far Cry 5 en The Crew 2, en de game staat gepland voor het fiscale jaar van 2019. Ofwel, dit nieuw IP zal voor 31 maart 2019 verschijnen.

Assassin’s Creed: ‘Origins’, Far Cry 5, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole en nog een game komen nog voor 31 maart 2018 uit, dus de nieuwe game duurt nog wel even. Dit fiscale jaar staan vijf titels gepland, het fiscale jaar van 2019 staan er voor nu vier in de planning, waarvan één nieuw IP.

Ubisoft lijkt bovendien haar strategie aan te passen en de verwachtingen omlaag te stellen. Het bedrijf verwacht in fiscaal jaar 2018 40 miljoen games te verkopen en in fiscaal jaar 2019 ‘maar’ 28 miljoen – wel met een game minder. Ubisoft denkt dat digitaal een groei doormaakt, maar de daling komt door recurring and back catalogue sources.

 1.   
  Turk–Life's avatar

  Ubisoft is mijn favoriete ontwikkelaar dus ben benieuwd! Ze maken top games! Hopelijk weten we meer tijdens de E3.

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Ben benieuwd maar wacht het nog even af. De laatste tijd maakt Ubisoft niet mee recht games van hoge kwaliteit. De games worden gewoon verkocht omdat het zo erg onder de media gebracht word, maar als iedereen nou even realistisch denkt dan zie je wel dat als we die shit van Ubisoft niet meer kopen, dan gaan ze hopelijk goede games maken zoals ze vroeger deden.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Gelukkig snappen sommigen het en zetten ze gewoon in op een nieuwe IP, totaal iets nieuws dus. Ben benieuwd wat die nieuwe titel gaat worden dan…

 4.   
  tranceguy's avatar

  Pim Huberts schreef, "Ben benieuwd maar wacht het nog even af. De laatste tijd maakt Ubisoft niet mee recht games van hoge kwaliteit. De games worden gewoon verkocht omdat het zo erg onder de media gebracht word, maar als iedereen nou even realistisch denkt dan zie je wel dat als we die shit van Ubisoft niet meer kopen, dan gaan ze hopelijk goede games maken zoals ze vroeger deden."

  Ubi maakt gewoon topgames… En als je zegt van niet snap je het niet…

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hopelijk wordt het een open wereld action/adventure game met lichte rpg elementen.

 6.   
  mmx's avatar

  Dit maakt het weer interesant

 7.   
  GBA43's avatar

  tranceguy schreef, "

  ”Pim Huberts” schreef, "Ben benieuwd maar wacht het nog even af. De laatste tijd maakt Ubisoft niet mee recht games van hoge kwaliteit. De games worden gewoon verkocht omdat het zo erg onder de media gebracht word, maar als iedereen nou even realistisch denkt dan zie je wel dat als we die shit van Ubisoft niet meer kopen, dan gaan ze hopelijk goede games maken zoals ze vroeger deden."

  Ubi maakt gewoon topgames… En als je zegt van niet snap je het niet…"

  Al valt de staat waarin de hun games gereleased worden nog over te twisten.