Pokémon GO houdt event met meer rots-Pokémon; van 18 mei tot 25 mei

Pokémon GO houdt, ondanks de dalende spelersaantallen, nog steeds regelmatig events waarbij trouwe spelers flink baat bij kunnen hebben. Sterker nog, het tempo waarin deze evenementen worden gehouden, lijkt alleen maar hoger te worden. Eerder deze maand verschenen er gedurende een weekend meer gras-Pokémon en nu is het volgende evenement alweer in aantocht: Adventure Week.

Dit evenement loopt van 18 mei om 22:00 uur (Nederlandse tijd) tot dezelfde tijd op 25 mei. Met Adventure Week hoopt ontwikkelaar Niantic spelers te stimuleren om weer flink te gaan wandelen: je krijgt meer items bij PokéStops en ook zijn Poké Balls met 50 procent korting te koop in de in-game winkel. Daarnaast komt een geliefde feature van events terug: viervoudige Candy voor het wandelen met een buddy.

Ook verschijnen er tijdens Adventure Week meer rots-Pokémon. In het persbericht worden Kabuto en Omanyte genoemd, en zelfs de zeldzame Aerodactyl zou zijn opwachting kunnen maken. Ten slotte wordt er, net als bij het Water Festival in maart, een nieuw hoofddeksel toegevoegd voor het spelersavatar. Ook deze keer zal de (al dan niet) stijlvolle hoed gratis verkrijgbaar zijn.

  1.   
    Throbert's avatar

    Met het weer van nu zou dit best goed uit kunnen pakken

  2.   
    MikeGevers's avatar

    Ik hoop inderdaad dat het droog blijft, want ik heb zin om flink wat kilometers te maken met Larvitar 8)