Far Cry 5 bevestigd door Ubisoft

Zojuist heeft Ubisoft via Twitter gedeeld dat je vooral een bepaald YT-kanaal moet volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwe Far Cry, genaamd Far Cry 5. De tweet bevatte zelfs het logo en dus kunnen we de game bevestigen.

Op 12 juni vliegen Tom, Leon en Peter richting E3 om verslag te doen van de beurs. De afspraken met Ubisoft zijn al gemaakt, dus meer informatie zal tegen die tijd volgen. Hebben jullie zin in de nieuwe Far Cry? Laat het ons weten!

 1.   
  ANTI-Neolite&Downzilla's avatar

  ik ben benieuwd

 2.   
  tranceguy's avatar

  Wel zin in!

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik ben benieuwd maar aangezien Ubisoft de laatste tijd niet HEEL goed bezig is (vind ik), wacht ik het nog even af! Ben zeker wel nieuwsgierig dus ga deze game zeker in de gaten houden! Waarschijnlijk met de E3 nieuwe info!

 4.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ben benieuwd hoor! Spanneeend

 5.   
  nielsiebro's avatar

  Ik vind far cry altijd mooi dus kom maar door!

 6.   
  JaslanNL's avatar

  Ha! Zat ik toch in de juiste richting bij de vorige tease! Wat voor Far Cry ’t ook gaat worden, ik heb er zin in!

 7.   
  RikZonderC's avatar

  Hier heb ik zin in! Dit belooft een top najaar te worden voor een Ubisoft liefhebber als ik!

 8.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Ik kan niet wachten, far cry heeft wel beetje speciaal plekje gekregen.

 9.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Niceeeeeeeeeeee ik zat er al op tewachten 😀 sins ik far cry 3 heb gespeeld met ik helemaal verslaafd aan die far cry games

 10.   
  Flapjack's avatar

  laat het uitmelken beginnen…

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Far Creed

 12.   
  MikeGevers's avatar

  Flapjack schreef, "laat het uitmelken beginnen… "

  Ik beschouw mezelf als behoorlijk cynisch, maar zelfs ik begin steeds meer te geloven dat Ubisoft van zijn uitmelkpraktijken af begint te zien. Assassin’s Creed heeft een rustpauze gekregen, Far Cry 5 komt volgens Ubisoft mogelijk ook niet in 2017 uit… Het is mogelijk dat het alleen maar een charmeoffensief is als gevolg van de dreigende vijandige overname door Vivendi. Maar als dat het geval is, vind ik dat we er juist in mee moeten gaan, zodat Ubisoft met zijn nieuwe beleid door blijft gaan als de overname afgewend is. Stem met je portemonnee 🙂

 13.   
  sjaak19832015's avatar

  Pim Huberts schreef, "Ik ben benieuwd maar aangezien Ubisoft de laatste tijd niet HEEL goed bezig is (vind ik), wacht ik het nog even af! Ben zeker wel nieuwsgierig dus ga deze game zeker in de gaten houden! Waarschijnlijk met de E3 nieuwe info!"

  Dat Ubisoft niet goed bezig is ben ik met je eens. Het steeds opnieuw gebruik maken van hetzelfde concept is erg achterhaald. Ubisoft moet meer naar de gamers luisteren en niet doen waar ze zelf zin in hebben.

 14.   
  Neolite's avatar

  Ik zie het helemaal goed komen met deze franchise. Een nieuwe setting en een mooie snowdrop engine maken dit ongetwijfeld een pareltje.