Ons Twitch-kanaal heeft een nieuwe emote! Wat wordt de volgende?

Het is zover: door de nieuwe abonnementenregeling van Twitch krijgen de zogenaamde ‘broadcasters’ op het platform sneller liefde, wat gelijk staat aan meer unieke emoticons om in te zetten. En ja, aangezien GamersNET al even Twitch Partner is, plukken ook wij daar de vruchten van…

Sinds gistermiddag heeft GamersNET op Twitch nu een derde emote: ‘gamersnetLUL’. Deze zal naast ‘gamersnetIsLove’ en ‘gamersnetHoeVetIsDat’ bestaan op het livestream-platform. Ondanks de enigszins schuine benaming, betreft het hier een foto van onze Tom die opmerkelijk veel lijkt op de bekende schaterlach-afbeelding van YouTuber TotalBiscuit. Zie hieronder de beeldende vergelijking en daarmee de reden voor onze eigen adaptatie:


Die gelijkenis leidde al snel tot de wens een eigen soortgelijke emote te hebben, en zodoende geschiedde de geboorte van onze nieuwste emoticon. Toms hoofd van Gamescom 2014 is nu vereeuwigd als unieke afbeelding op Twitch. Een prestatie om in te lijsten.

Naast de “Hoe vet is dat?”-blik van onze Peter en het liefdevolle hartje, is nu ook een mooie uitsnede van onze eigen LUL beschikbaar. En ja, dat klonk fouter dan het is.

Uiteraard mag je die gloednieuwe goedheid der unieke emotes overal gebruiken op Twitch, zolang je abonnee bent van onze gezellige livestreams. Daar steun je ons ook nog eens mee, zodat wij onze uitzendingen kunnen verbeteren.


GIF-afbeelding niet zichtbaar? Druk door naar de grote versie op Imgur!

Allereerst willen we hiervoor al onze vaste abonnees van harte bedanken voor hun inzet en steun, maar blikken we ook graag vooruit met jullie! Het lot heeft het namelijk zo dat ook een vierde unieke emote op Twitch nu mogelijk is, en daarvoor richten we ons graag tot onze dierbare community…

Wat zien we graag terug als de vierde emote voor GamersNET? Welk gezicht, symbool of andersgezinde afbeelding wil jij graag over heel Twitch (en onze Discord) kunnen spammen? Geef je suggestie of eigen inzending gerust door!

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Daniël als PogChamp? Verder leuke emote helaas ben ik geen sub maar miss later!

 2.   
  3333/3333's avatar

  Bij lul denk ik toch echt eerder aan iemand van Gamekings, dit had natuurlijk gewoon gamersnetOprechtDegelijk moeten zijn!

 3.   
  Tom's avatar

  gamersnetOprechtDegelijk was een mooi alternatief voor de naam geweest. Om het goed te maken kunnen we Daans emote altijd nog dopen als gamersnetEpischEnAwesome.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Bij die van Daniel moet er wel iets van Sony in zitten.

 5.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Een eigen zout e-note

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Helaas is mijn sub over een paar dagen weg :/

 7.   
  gamerfriend01's avatar

  Ben eindelijk terug van weggeweest. Mooie stap in de world domination jongens 😉

 8.   
  mheiden21's avatar

  De vierde emote moet natuurlijk DaanRage worden, geen twijfel over mogelijk! 😡

 9.   
  Sixty's avatar

  DaanRage 😡 👿