Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat zijn onze favoriete oorlogsgames? | Goeie Frag

Deze week geven wij antwoord op de vraag wat onze favoriete oorlogsgames zijn. Je ziet het allemaal in de nieuwe Goeie Frag!

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Leuke video en leuke vraag! Eerst wist ik mijne niet echt alleen toen Lennert met Assassin’s creed III kwam toen dacht ik: “JA dat is hem”. Dus dat is ook mijn favoriete oorlogsgame. Goeie Frag: wat is je favoriete personage in een game? (Bij personages tellen ook!)

 2.   
  Thijs.'s avatar

  volgens mij bestaat goeie frag bijna 1 jaar (:

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  @Thijs No fucking way! Ik weet nog dat ze de eerste pilot uploaden dat voelt als n half jaar geleden. Dikke mindfuck ineens.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  sowieso brothers in arms πŸ˜€
  Die game was zo gaaf. En mooi dat het in NL afspeeld.. Plaatsjes komen voorbij waar ik toch wel relatief dicht bij woon. Dat maakt het nog mooier dan.

  Wanneer komt V6 nu uit πŸ˜€
  word tijd dat je eens kunt reageren tijdens een video.

 5.   
  Petor's avatar

  CHILLOZZ schreef, "sowieso brothers in arms πŸ˜€
  Die game was zo gaaf. En mooi dat het in NL afspeeld.. Plaatsjes komen voorbij waar ik toch wel relatief dicht bij woon. Dat maakt het nog mooier dan.
  Wanneer komt V6 nu uit πŸ˜€
  word tijd dat je eens kunt reageren tijdens een video."

  Dit jaar πŸ™‚

 6.   
  3333/3333's avatar

  Red Orchestra 2

 7.   
  Leon 2.0's avatar

  Red Orchestra 2 is wel een goede. Zeker met Rising Storm erbij. Γ°ΕΈβ„’β€š

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Er zijn er eigenlijk teveel om te kiezen. Ro2 was mijn eerste game op steam waar ik meer dan 100 uur in had en vind ik qua besturing en “realisme” nog steeds de beste first person ww2 game, maar Sniper Elite mag ook zeker wel wat meer waardering krijgen.

 9.   
  JaslanNL's avatar

  Hangt er vanaf of het gebaseerd is op realisme. Zo ja, dan ga ik denk ik net als Daniel voor Age of Empires. Zo nee, dan mogen daar nog Red Alert 2, Tiberian Sun en WarCraft 3 bij. Qua shooters neig ik naar Halo of Gears of War, of iets realistischer; CoD en Battlefield.