Details van NBA 2K18 Legend en Legend Gold Edition onthuld

We zagen al een trailer met een onthulling van de NBA 2K18 Legend Edition. Na Kobe Bryant is het eind dit jaar de beurt aan een andere NBA-legende om de game te dragen: Shaquille O’Neal. Via Facebook heeft 2K wat meer details bekendgemaakt van de diverse uitvoeringen van de game, die 15 september in de winkelrekken zal liggen.

De Standard Edition bevat naast de game 5.000 VC (in-game geld), 10 wekelijkse MyTeam packs en nog te onthullen MyPlayer kleding. Naast deze versie komt er ook nog een Legend Edition. Deze bevat als extraatjes 100.000 VC, 20 wekelijkse MyTeam packs, Shaq Attaq schoenen, speciale Shaq shirtjes en andere in-game kleding en een digitale championship ring. Ook bevat deze Legend Edition nog fysieke extra’s, namelijk Shaq MyTeam stickers, 5 Shaq trading cards en een Shaq poster.

Als overtreffende trap is er ook nog de Legend Gold Edition, die alleen digitaal beschikbaar komt. Deze bevat alle (digitale) content van de Legend Edition, met daarbij nog eens extra 150.000 VC (250.000 dus in totaal), 20 extra MyTeam packs en een uitgebreide Shaq jersey collectie met 5 shirts van de clubs waar Shaq gespeeld heeft.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren