Destructive Creations onthult Ancestors; speel historische veldslagen uit de Vikingtijd

Ontwikkelaar Destructive Creations, bekend van het controversiële Hatred, heeft een nieuwe game onthuld genaamd Ancestors. De game speelt zich af in de tijd van de Vikingen, tussen de 10e en 12e eeuw – de gloriedagen van deze Noormannen (en vrouwen).

Onderstaande trailer onthult het spel, maar is niet representatief voor de gameplay. Ancestors is namelijk een real-time strategy game die je historische veldslagen laat spelen en die tactische speelwijzes biedt in zowel een singleplayer- als multiplayer modus. Daarnaast speelt management een rol en samen met strategie zijn dit de kernpunten in de gameplay.

It’s a historical real time strategy game set in the Middle Ages, during 10th-12th centuries. It’s our biggest project so far. It has a strong emphasis on tactical actions in both single player mode and multiplayer mode. With clever management and strategy, players will succeed in combat, on which the gameplay is strongly focused.
De singleplayer campagne schotelt je historische events voor in deze Dark Ages, maar of we alleen met de Vikingen aan de slag kunnen of dat er andere speelbare facties beschikbaar zullen zijn is nog onbekend. Destructive Creations noemt Ancestors haar grootste project tot op heden en voor spelers die niet bekend zijn met het RTS-genre, is deze game een goed ‘starting point’.
Single player missions are based on historical events which occurred in these Dark Ages. Each RTS fan will find features that suits their needs. Those unfamiliar with the genre, should find this title to be a great starting point.
Onderstaande screenshots geven weer wat we van de gameplay kunnen verwachten. Ancestors staat gepland voor een release in 2018 en verschijnt op Xbox One en pc.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Met dank aan BearsRidingTanks voor het aanleveren van dit nieuws.

  2.   
    Gabbersouth's avatar

    ik vind rts maar niks heb toch liever mn character duidelijk in beeld