Loeizware indie-platformer GoNNER deze zomer ook richting de Switch

Het ongekend pittige GoNNER van de Zweedse kunstenaar ‘Ditto’ verscheen eind vorig jaar al op Steam en GOG, gevolgd door onder meer Humble en later zelfs de NVIDIA SHIELD. Recentelijk liet de verantwoordelijke Zweed echter ook weten dat deze permadeath-titel ook richting de Nintendo Switch zal komen. Aanstaande zomer moet de grillige ‘roguelike’ ook op Nintendo’s draagbare console verschijnen.

Via zijn Twitter-beschrijving deelde Ditto het heugelijke nieuws mede. Kort, maar krachtig. Zoals het hoort op dit specifieke sociale medium.

GoNNER is coming to Nintendo Switch this summer ya’ll!
In de afgelopen weken raakten ook wij van GamersNET enigszins verslingerd aan GoNNER. Niet alleen werd de pittige platformer door ons gestreamd op Twitch, het Zweedse project werd ook nog eens bejubeld in de later volgende GoNNER review.

Met de ronduit minimalistische controls en grafische stijl, lijkt GoNNER zich prima te lenen voor een speelsessie op de Nintendo Switch. Gezien een run met een beetje ongeluk kan eindigen na een seconde of vijftien, lijkt de game zich prima op te stellen voor speelsessies onderweg.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren