Hot Wheels uitbreiding voor Forza Horizon 3 nu te downloaden

Op zoek naar wat nieuwe race-ervaringen? Dan doe je er goed aan de officiële Hot Wheels uitbreiding voor Forza Horizon 3 een poging te gunnen. De DLC zal vanaf vandaag de downloaden en te bespelen zijn op zowel Xbox One als Windows 10.

Eerder kondigde Turn 10 Studios de komst van de Hot Wheels samenwerking al aan. Hoewel de race-game daarmee een bizarre en over-the-top twist krijgt, was het niet compleet onverwachts. In het verleden verschenen ook al Hot Wheels pakketten voor Forza Motorsport 6 en later ook Rocket League. De fabrikant van speelgoedautootjes zet de laatste tijd stevig in op de digitale spellen.

Los kost de Hot Wheels DLC je een goede 19,99 euro, al is de uitbreiding ook onderdeel van de Forza Horizon 3 Expansion Pass (à 34,99 euro). Mocht je nog niet in bezit zijn van de game, dan is deze nu ook als Forza Horizon 3 en Hot Wheels bundel verkrijgbaar voor 89,99 euro. De game valt daarbij nog altijd onder het Play Anywhere-programma, wat inhoudt dat je aankoop cross-platform telt voor zowel Xbox One als Windows 10.

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Op de pc moeten we nog even wachten tot vanavond 19:00 of 20:00 dacht ik.

  2.   
    Batman360x's avatar

    Ophalen 🙂

  3.   
    Tom's avatar

    @Sjaak: Klopt! Volgens mij wordt de DLC langzaam uitgerold over de verschillende landen en platformen. Kan inderdaad zijn dat Windows 10 nog iets langer duurt, maar de uitbreiding moet ergens deze dag nog live gaan.

  4.   
    sjaak19832015's avatar

    Tom schreef, "@Sjaak: Klopt! Volgens mij wordt de DLC langzaam uitgerold over de verschillende landen en platformen. Kan inderdaad zijn dat Windows 10 nog iets langer duurt, maar de uitbreiding moet ergens deze dag nog live gaan."

    Het was niet zo zeer de expansion die was er vanmiddag maar de patch die zorgt dat we toegang krijgen tot deze content.