Maak je eigen D.Va uit Overwatch van LEGO | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Heb je nog een boel LEGO-blokjes liggen en wil je die nog eens inzetten voor een mooi bouwwerk? Waarom bouw je dan niet D.Va uit Overwatch, mét haar MEKA? De creatief-met-LEGO YouTuber Nick Brick deed het én voorziet in een handige video om te tonen hoe je dat zoal kan doen.

Het eindresultaat mag er zeker wezen, maar dan heb je ook aardig wat specifieke blokjes nodig. Check de video hieronder om te zien hoe Nick Brick zijn eigen D.Va van LEGO bouwt:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    RiiLaKuma's avatar

    Now the LEGO waifu can be yours.