Paladins komt ook richting consoles; open beta nu gratis op PlayStation 4 en Xbox One

De gratis te spelen teamshooter van Hi-Rez Studios groeit door. Na de al enige tijd lopende beta op pc, komt het vrolijk ogende schietspel nu ook naar de consoles. Op PlayStation 4 en Xbox One is de game nu gratis te spelen middels een open beta.

Om te vieren dat Paladins een nieuwe start maakt op meer platformen kunnen alle spelers rekenen op een dubbele Gold-uitkering voor hun inzet. Op zowel de consoles als pc wordt er tot 7 mei twee keer zo veel Gold uitgedeeld dan anders. Deze dubbele beloning geldt voor alle gespeelde potjes.

Met de komst van de console-port van Paladins lijkt het spel meer dan eens uit op het succes van Overwatch. Sinds de beta-fase speelbaar is op pc, staat het spel al bekend als een gratis variant op Blizzard eigen team based shooter. Het free-to-play verdienmodel werd op zijn tijd een omstreden keuze, maar Hi-Rez Studios doet diens best om het geheel uit te balanceren en zo eerlijk mogelijk te maken voor ook de niet-betalende spelers.

Ga jij Paladins een kans gunnen op Xbox One of PlayStation 4? Wij zijn benieuwd naar jouw bevindingen van deze (haast directe) concurrentie van Overwatch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren