The Division dit weekend volledig gratis te spelen

Tom Clancy’s The Division is een game die het moet hebben van zijn spelersbasis, dus is het zaak om spelers te blijven aantrekken. Daarom houdt ontwikkelaar Ubisoft regelmatig promoties waarbij de game voor een bepaalde tijd gratis speelbaar is. Dit weekend is het weer zover: vanaf vanavond kunnen gamers op pc, Xbox One en PlayStation 4 met The Division aan de slag zonder ook maar één cent neer te tellen.

Tijdens de proefperiode krijg je onbeperkte toegang tot het spel en alle content. Bezitters van een Xbox One of PlayStation 4 kunnen zich vanaf 21:00 uur vanavond gratis bij The Division voegen. Pc-gamers kunnen zelfs al om 19:00 uur aan de slag met de game.

Op de consoles is het proefaanbod geldig tot 8 mei om 09:00 uur. Pc-gamers moeten de avond daarvoor al betalen voor The Division, want op hun platform eindigt de proefperiode op 7 mei om 22:00 uur.

Ook zal The Division dit weekend met korting te koop zijn, mocht de gratis test je bevallen. Hoeveel korting van welke editie af gaat, is niet bekend. Ubisoft zegt echter dat het spel ‘tot 60 procent goedkoper’ te krijgen zal zijn tot 9 mei.

 1.   
  Gabbersouth's avatar

  waarom niet gewoon gelijkheid

 2.   
  Throbert's avatar

  Eerste spel wat ik had voor de Xbox, nog steeds niet geïnstalleerd

 3.   
  Dennisduin's avatar

  Komt mooi uit
  Zat er over te denken om het aan te schaffen

 4.   
  someone else's avatar

  Zul je net zien dat morgen mijn live gold verloopt… iemand nog tips dat goedkoop te krijgen trouwens?

 5.   
  Throbert's avatar

  op cdkeys.com kun je goedkoop Gold halen, prijzen verschillen bijna dagelijks, soms heel goedkoop, soms hooguit €1 korting

 6.   
  Oldsk00ll's avatar

  Je zou een prepaid creditcard.kunnen halen dan betaal je iets van 6 of 7 eueo per maand geloof ik.

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Genoeg om hem uit te spelen dus Kappa

 8.   
  Jacco538's avatar

  (null)