Geef Geralt in The Witcher 3: Wild Hunt een schild met deze mod, dus shield wall

Wie heeft bescherming nodig tijdens een gevecht, Geralt uit The Witcher 3: Wild Hunt in ieder geval niet. De grijsharige protagonist slacht met zijn dual-wielded zwaarden en met spells alles en iedereen af, maar een beetje schild zou af en toe geen kwaad kunnen. Een speler heeft dan ook een mod ontworpen die Geralt een schild verschaft.

In onderstaande video zien we de spierbundel met een langwerpig schild pijlen tot zich nemen. Echter, onderstaande afbeeldingen bewijzen dat we ook met andere soorten schilden bescherming kunnen bieden tegen vijanden. Het maakt The Witcher 3 wellicht een stukje onhandiger, omdat de combat stijl niet gericht is op schilden. Toch ziet het er wel tof uit, zeker omdat Geralt niet zwicht onder het gewicht van het houten en metalen bolwerk en gewoon met volle snelheid blijft vechten.

De mod genaamd Shields zorgt voor een aanbod van 40 verschillende schilden die diverse insignes van de facties bevatten. Naast de schilden kun je de stijl van legio schilden ook aanpassen met meerdere soorten armor en hoods.

Wat denk je ervan, vet gedaan of overbodig voor deze game? En hoe briljant zou het zijn om met een groep strijders een shield wall te kunnen creëren?!


[SCREENSHOTS]

  1.   
    JesseTheunZzz's avatar

    Dat ziet er wel tof uit! Jammer genoeg zijn mods nier voor de PS4. Pc gamers, veel plezier! 💪