Megalodon Easter Egg uit Battlefield 4 keert terug in Battlefield 1 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Na de verschijning van de Megalodon haai in Battlefield 4 was het natuurlijk een hamvraag voor ‘Easter Egg jagers’ of deze verschijningen een wederkeer zou maken in Battlefield 1. En wat blijkt? Het bizarre zeewezen is gewoon terug van weggeweest.

In onderstaande video laten YouTube-gebruiker BFEE en zijn vrienden zien hoe je de Megalodon in Battlefield 1 op kunt roepen. Het kost je wat teamwork en een paar minuten moeite, maar dan krijg je wel een majestueuze verschijning van de koning der zeeën.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    dannyelske's avatar

    Wel jammer voor Kenturrac (ontwerper van deze EE) dat het niet op de juiste volgorde werd ‘getriggered’ maar uit respect hebben leden van BFEE toch verder gezocht naar de juiste trigger volgorde.