Activision brengt Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered mogelijk los uit

Mocht je Call of Duty: Infinite Warfare niet gekocht hebben, maar wel interesse hebben in Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered, dan kun je misschien een gaatje in de lucht springen. De geruchten gaan dat Activision de heruitgave van de shooter uit 2007 namelijk los zal releasen.

De game is op de lijst gezet door Gamefly, die Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered op 20 juni zet voor een release op PlayStation 4 en 20 juli op Xbox One. De pagina is inmiddels offline gehaald, maar CharlieIntel heeft onderstaande screenshots gemaakt.

Activision heeft nog niet op de geruchten gereageerd, al is het niet gek dat dit gaat gebeuren. Call of Duty = geld, Modern Warfare = volgens velen een van de beste uit de franchise, dus hé, klinkt logisch.

 1.   
  mmx's avatar

  Dat kan best wel eens een schot in de roos zijn mits de prijs goed is

 2.   
  J.W.'s avatar

  Idd, als ze het niet belachelijk prijzen, zou dit een goede zet kunnen zijn. Mss loont het wachten om de combi AW/MW niet aan te schaffen toch nog.

 3.   
  INeedAJuanDance's avatar

  Ik zou het genaaid vinden voor mensen zoals mij, die dus de legacy edition puur gekocht hebben voor de remasterd. Gelukkig wel in de aanbieding (38 euro)

 4.   
  Felis_Rufus's avatar

  INeedAJuanDance schreef, "Ik zou het genaaid vinden voor mensen zoals mij, die dus de legacy edition puur gekocht hebben voor de remasterd. Gelukkig wel in de aanbieding (38 euro)
  "

  Dat is natuurlijk het hele principe. De game in combinatie lanceren om de nieuwe COD een boost te geven en als het momentum wat afneemt alsnog een losse editie op de markt loslaten. Het vermoeden bestond al dat Activision dit zou gaan doen en ik denk dat best wat gamers daarom afgewacht hebben en nu alsnog hun euro’s gaan laten spreken.

 5.   
  Zwezinni's avatar

  ik heb de game gekocht met infinet Warfare voor de prijs van 1 call of duty game gekocht

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Mosterd na de maaltijd, and a little to late.Helemaal nu Call of Duty WW2 is aangekondigd heb ik nauwlijks intresse in deze game (waaronder veel andere mensen denk ik). Als er weer een futuristische Call of Duty op de planning stond voor dit jaars COD ipv wat het nu is WW2, dan pakte ik die game op, maar nu? 🙄

 7.   
  Throbert's avatar

  Ik denk eerlijk gezegd dat MW als bundel met IW kopen in de aanbieding stukken voordeliger zou zijn dan MW los kopen. Ik denk dat ze zeker wel €30 gaan vragen namelijk

 8.   
  Blloody's avatar

  Meh

 9.   
  Alfa Warrior's avatar

  mmx schreef, "Dat kan best wel eens een schot in de roos zijn mits de prijs goed is "

  Hahahahahaha – Jij bent zeker nieuw met het begrip: “Activision”

 10.   
  S3MM3R's avatar

  Beter gaan ze dat doen ik ga geen €80 betalen voor alleen MW4 Remastered dan krijg ik Infinite Warfare en die speel ik toch nooit xd