Friends-opening nagemaakt met de cast van Overwatch | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Na de eigen theme songs voor Overwatch-helden komen we vandaag wederom terug met een mooie adaptatie van de Overwatch-cast. Ditmaal betreft het een met helden gevulde opening van de iconische televisieserie Friends. YouTuber DarwinStreams nam de moeite om de gameplay-beelden recht te leggen op het legendarische I’ll Be There for You van The Rembrandts, met een aardig geslaagd (en verbroederend) resultaat:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Thijs.'s avatar

    Snap dat jullie afhankelijk zijn van de inzendingen maar ik heb de Overwatch lunchtips inmiddels wel gezien 🙄

  2.   
    Tom's avatar

    Stuur anders inzendingen dan, met je bakkes. <3