Animatieserie Halo Legends nu ook op Netflix te vinden

Met een gigantisch achtergrondverhaal bleven uiteraard spin-offs niet lang uit voor de Halo-serie. Niet altijd van een even groot budget voorzien als de bijbehorende games, maar toch een interessant uitstapje voor zij die interesse vinden in de lore. En dat kan vanaf vandaag wederom iets gemakkelijker gevonden worden. Vanaf vandaag is Halo Legends namelijk terug te zien op Netflix.

Legends is niet het eerste stukje Halo-film wat op het populaire streamplatform beschikbaar is. Eerder verschenen al twee andere miniseries uit de Halo-wereld al op Netflix. Respectievelijk Forward Unto Dawn, wat gelijktijdig met Halo 4 verscheen, of The Fall of Reach, die de release van Halo 5: Guardians vergezelde.


Hoewel de twee eerder beschikbaar gestelde series nog op enige lof konden rekenen, is de ‘losse’ anime die we kennen als Halo Legends een enigszins omstreden stukje lore voor de franchise. Wij van GamersNET voorzagen de animatieserie al in 2010 van een vlotte Halo Legends review, waarbij onze liefhebber van dienst evenals struikelde over sommige tekenstijlen van de serie. De Japanse tekenstijl (die vaak samenkomt met 3D-animaties) is uitgesproken, maar voelt niet altijd als de juiste match voor Microsofts bombastische schietserie.

Ga jij Halo Legends een kijkje gunnen nu deze op Netflix staat, of laat dit aspect van de franchise je buitenaards koud? Wij zijn benieuwd naar jouw ongezouten mening…

Meer Halo Legends

9/3/2010Halo Legends 11
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren