Leon en Peter over Andromeda en Xbox One Scorpio | GamersNET RADIO #357


Sinds lange tijd bespreken Leon en Peter weer eens de week in GN Radio! Deze inhaalaflevering bevat veel nieuws! Wat dacht je van de strenge regels omtrent Persona 5, de specificaties van de Xbox One Scorpio en nog veel meer.

Helaas is er een stukje van de opname weggevallen, maar wordt er nog veel goed gelachen richting het einde van de aflevering.

[radio]Luister hier naar Aflevering #357 van GamersNET RADIO![/radio]

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren