Tom en Peter over CoD: WWII en New 2DS XL | GamersNET RADIO #359


Deze week schuiven Tom en Peter weer eens aan voor een uurtje GN Radio! Kortom, de week in een uurtje samengevat met onder andere de officiële aankondiging van Call of Duty: WWII, de introductie van de New 2DS XL en meer informatie over Heroes of the Storm 2.0

Natuurlijk zingt The Artist Formerly Known As Hans Otjes zijn lied en bespreken we ook de perikelen rond eSporter Matt “Dellor” Vaughn, die uit zijn team is gezet vanwege racisme.

[radio]

Luister hier naar Aflevering #359 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren