For Honor Season Two: Shadow and Might start in mei; voegt o.a. nieuwe Heroes toe

For Honor Season Two start volgende maand, krijgt de naam ‘Shadow and Might’ met zich mee en voegt onder andere twee nieuwe Heroes toe, zo meldt Ubisoft in een persbericht. Het eerste seizoen van For Honor is immers afgerond (en de beste factie op aarde, de Vikings, heeft dit seizoen gewonnen).

Vanaf 16 mei kunnen we met Season Two: Shadow and Might aan de slag, die twee nieuwe Heroes, twee maps, nieuwe uitrustingen, wapens en gameplay updates toevoegt. De maps en gameplay updates zijn bij release voor iedereen beschikbaar, de twee nieuwe Heroes zijn de eerste week alleen voor Season Pass-houders beschikbaar. Vanaf 23 mei zijn ze voor iedereen te koop met de in-game currency Steel.


De twee nieuwe Heroes zijn de Shinobi van de Samurai en Centurion van de Knights. De Shinobi valt onder de Assassin-klasse en is dus een stille krijger die geruisloos over het veld rennen en hebben als wapen de traditioneel Japanse Kusarigama. De Centurion is een Hybrid die met zijn Gladius-wapen voornamelijk gericht is op shortrange aanvallen en hiermee door de verdediging van de vijand kan breken.
  • Shinobi (Samoerai Assassin) – De Shinobi zijn stille krijgers. Ze gaan geruisloos op de vijand af en doden met precisie dankzij een leven lang gedisciplineerde training. Ze maken gebruik van de traditionele Japanse Kusarigama.

  • Centurion (Ridder Hybrid) – Centurions zien het slagveld als een schaakbord. Centurions maken gebruik van de Gladius en door te vertrouwen op korte-afstand strategieën komen zij gemakkelijk langs de verdediging van de vijand.
  • Forge en Temple Garden zijn de twee nieuwe maps voor de multiplayer. Ook voegt Ubisoft aan For Honor een nieuwe rare rank toe met Epic Gear, waardoor jouw maximale gear score voor je uitrusting wordt verhoogd en voor meer balans moet zorgen.

    For Honor Season Two: Shadow and Might is op 16 mei beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

    Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren