Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Twitch moet strenger worden! | Hot Koffie Show

Deze week werd een eSportser ontslagen vanwege racistische taal. Moet ook Twitch strenger worden tegen scheldende streamers? Onze Daniel staat bekend om zijn soms korte lontje. Peter vraagt zich af of alles maar door de beugel kan, of dat de regels strenger gehandhaafd moeten worden? Je ziet het in de nieuwe Hot Koffie Show.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    ligt er ook enorm veel aan met welke woorden er gescheld word.
    Sukkeltje lul en dat soort woordjes moeten wel te overzien zijn.

    Maar met ziektes gooien dat kan IMO echt niet.
    Vaak zie je dan met name bij de echte jongere dat ze ziektes onderhand als stopwoord gebruiken.

  2.   
    3333/3333's avatar

    De enige grens is oproepen tot geweld, voor de rest zou alles moeten mogen wat mij betreft. Maar ieder platform mag natuurlijk zijn eigen regels maken.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Harder op treden? Nee zeker niet. We moeten is stoppen met zo ‘bang’ te zijn voor scheldwoorden. Als iemand hele dag nigger wilt roepen, prima ga je gang, doe je dat op Twitch, prima ga je gang. Mensen kijken er dan toch niet naar. Tevens heeft Twitch een 18+ instelling. Dat houd in dat je als streamer kan aangeven dat de content voor 18+ is.

  4.   
    Mark89NL's avatar

    Strenger mag wel een beetje maar ook gematigt eerst 2 waarschuwingen en dan een dag ban desnoods komt hierna nog een overtreding is een permaban pas van kracht. Bij Daan wel als die uit zijn dak gaat hoor ik Danny wel als een gek lachen.

  5.   
    Thomsnov's avatar

    Ik heb eigenlijk nooit problemen gehad met een f.ck k.t of gvd maar als je woorden gaat gebruiken waar je echt rassen gaat beledigen dat gaat er bij mij nog steeds niet in.

  6.   
    jpbosch's avatar

    Schelden, tjah. Niet zo handig voor als er kids kijken. Maarrr wat ik vele malen erger vind, is de aardappelkwaliteit van je stream

  7.   
    Sixty's avatar

    als je je echt zorgen maakt om het schelden op je stream kan je altijd voor de vrijdag stream even de 18+ waarschuwing aan zetten. Nu vind ik het schelden van Daniel nog wel mee vallen en meestal begint het ragen pas wat later in de avond wanneer de meeste jonge mensen al naar bed zijn.

    Nieuwe stelling: Online gamen op Wifi of Lan, of maakt het niet uit.

    persoonlijk zeg ik Lan wan’t je hebt dan een stabielere verbinding en met wifi hoeft er maar net iets voor te staan en je verbinding kan voor 1 of 2 seconden weg vallen.

  8.   
    mattioza's avatar

    Eens vloeken kan natuurlijk altijd, maar als het echt over gaat in ragen met alles erop en eraan, heb ik ook wel zoiets van moet dit nou?

    Ze zouden ook kunnen werken met kindvriendelijke labels, waar iemand na x aantal terechte rapporteringen het label verliest.

    Nieuwe stelling: Gamersnet heeft jarenlang onterecht zitten hypen over de GN V5. (in navolging van de forum posts van Tom tijdje terug, waarin stond dat de V5 al gedateerd zou zijn nog voor het verscheen)