Persona 6 staat in de startblokken, maar dan moet het ontwikkelteam wel groeien

Met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren is Persona 5 geen slecht lopende game, ook bij ons in het westen is de franchise een succesvol deel zoals te lezen in onze review van het spel. Om die reden wil ontwikkelaar Atlus dan ook verder met de serie, maar de ambitie is behoorlijk groot dat het huidige bedrijf Persona 6 niet exponentieel kan verbeteren.

Atlus is dan ook op zoek naar nieuwe medewerkers om het ontwikkelteam te vergroten. En niet alleen voor Persona 6, de ontwikkelaar wil groeien om zowel bestaande franchises te verbeteren als met nieuwe IP’s te komen.

Thanks to the large amount of support we received for ‘Persona 5,’ we have gotten a sense of accomplishment. But we can’t stop there. When we created ‘Persona 4,’ there was pressure that it had to exceed ‘Persona 3.’ Now, we will have to create a ‘6’ which exceeds ‘5.’ However, exceeding ‘5’ will be difficult with the current staff. I would like to surpass this tall hurdle with everyone who joins us in this recruitment. The workplace is perfect for those who want a creative challenge when it comes to bringing games to the world.
Het is wel duidelijk dat Atlus veel voor ogen heeft voor de toekomst en we zullen zien of het een grotere speler op de markt zal worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren