Deze Mega Man cosplay is spot-on | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met het ongekend teleurstellende Mighty No. 9 als spirituele opvolger, is het niet gek dat gamers die Mega Man een warm hart toedragen, het lekker bij Mega Man zelf houden. En wat doe je als die slechts gebrekkig in games verschijnt? Dan wórdt je natuurlijk Mega Man zelve.

Cosplay- en kostuumartiest Stoosh besloot de stoute schoenen aan te trekken en zelf de ultieme Mega Man cosplay in elkaar te draaien. Het resultaat is nog niet helemaal rond, maar op social media gaan zijn eerste paar foto’s als warme broodjes rond. Niet gek ook, want dit Mega Man kostuum is zeker van proporties te noemen:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren