Multiplayer Sniper: Ghost Warrior 3 ontbreekt bij launch voor beste singleplayer-ervaring

Sniper: Ghost Warrior is gisteren verschenen, maar zonder de multiplayer-component. Volgens ontwikkelaar CI Games is de reden daarvoor dat het bedrijf de singleplayer-ervaring zo goed mogelijk wilde maken. Daarom verschijnt de multiplayer pas in het derde kwartaal van dit jaar.

Wel verschijnen er de komende tijd op regelmatige basis meerdere content-updates. Ook benadrukt CI Games dat de multiplayer voor alle bezitters van Sniper: Ghost Warrior 3 volledig gratis speelbaar zal zijn.

Mocht je dus geïnteresseerd zijn in de game vanwege de multiplayer: geen zorgen, die komt nog. Helaas moet je nog wél een paar maanden wachten tot dat moment.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  dit is weer zo dom. Mag ik dan ook de helft van de prijs betalen? aangezien er maar een halve game wordt geleverd

 2.   
  Gabbersouth's avatar

  hoezo dom dan heb je gewoon pech je kunt er niks aan doen dr zijn ook zat mp games waarvan ik denk daar had je een sp in moeten stoppen 2 voorbeelden insurgency en escape from tarkov maarja wij hebben niks te willen en hebbem het te accepteren zoals het is

 3.   
  Tom's avatar

  Consumenten hebben het juist voor het zeggen. Als bedrijven niet inspelen op de wenken van de koper, dan kunnen ze hun omzet wel vergeten. Mochten potentiele spelers dit bijvoorbeeld flink boycotten, dan weet je zeker dat hun volgende poging dit soort uitstel niet meer zal vertonen. Als er dan uberhaupt nog sprake is van een vervolg.

 4.   
  Gabbersouth's avatar

  nee tom wat ik bedoel is tis wat hun maken net zoals friday the 13th ik heb daar niemand over horen praten en toch proppen ze niet een sp dr in wat erg jammer is

 5.   
  Tom's avatar

  Ja, maar als de consument boos is en besluit de game niet meer te kopen (op massaschaal), dan snijdt de ontwikkelaar zichzelf gewoon in de vingers. Geen verkoop = geen omzet = best wel kut.

  Dus de consument is koning, ook al denken sommige partijen dat blijkbaar niet. Uiteindelijk gaan die partijen stof bijten, als de consument fatsoenlijk van zich laat horen dan.

 6.   
  MaTriXX's avatar

  Goede zet dat de SP eens een keer voorop komt te staan.