D.Va aangekondigd voor Heroes of the Storm

Onlangs mocht onze eigen Tom naar Parijs voor een preview van Heroes of the Storm 2.0 en nu is het dan zover: de nieuwe versie van de MOBA wordt vanaf nu uitgerold. De update gaat tevens gepaard met een flinke content-uitbreiding. Hoewel we al wisten dat Genji uit Overwatch daar deel van zou uitmaken, is nu bekendgemaakt dat ook zijn collega D.Va haar opwachting zal maken. Zij wordt officieel onthuld in de onderstaande cinematische trailer.

Dit alles gaat gepaard met een nieuwe Nexus Challenge. Zodra Heroes of the Storm 2.0 live is, verschijnt er elke week een nieuwe quest in deze Challenge. Met elk van die quests kun je mooie loot verdienen voor zowel Heroes of the Storm áls Overwatch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan skins voor D.Va en Genji in Overwatch en speciale Mounts voor Heroes of the Storm.

Wel is het natuurlijk zo dat de missies een verhaal vertellen, dus moet je ze één voor één uitspelen. De quests zijn beschikbaar tot 22 mei. Als je Overwatch op console speelt en je de beloningen wilt ontvangen, moet je je Blizzard-account koppelen aan je Overwatch-account. Dit doe je door in te loggen op Battle.net en te navigeren naar je accountbeheer. Aldaar kun je onder beveiligingsopties je gekoppelde account beheren. Check de officiële site van Blizzard voor informatie over alle beloningen die je kunt krijgen.

In de eerdergenoemde trailer zien we Genji én D.Va die in de nieuwe arena Hanamura samen ten strijde trekken.

  1.   
    Tom's avatar

    De bijbehorende cinematic trailer is (zoals gebruikelijk) niet helemaal van niveautje Overwatch, maar desalniettemin toch erg lekker. De onthulling van D.Va was in de bioscoopzaal in ieder geval pakkend; er kwam een aardig gebulder uit toen die lieve Koreaanse binnenvloog. 🙂

  2.   
    RiiLaKuma's avatar

    Tom schreef, "De bijbehorende cinematic trailer is (zoals gebruikelijk) niet helemaal van niveautje Overwatch, maar desalniettemin toch erg lekker. De onthulling van D.Va was in de bioscoopzaal in ieder geval pakkend; er kwam een aardig gebulder uit toen die lieve Koreaanse binnenvloog. 🙂 "

    Volgens mij was niet iedereen even blij met de aankondiging, maar eh, what’re you gonna do? Ik vraag mij stiekem wel af hoe ze speelt gezien ze waarschijnlijk de rol van tank krijgt.