Is dit de meest complexe opstartprocedure ooit? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Na gisteren genoten te hebben van de ongekend lompe Star Wars pc-build, komen we vandaag met nóg een opmerkelijke computerkast. Vandaag in de Lunchtip: waarschijnlijk ’s werelds meest onnodige en complexe opstartprocedure voor een pc ooit.

Kijk mee hoe deze kerel zijn computer aanzet alsof het een nucleaire raketlancering is. En vraag jezelf vooral af of jij dat proces elke dag zou willen herhalen…

Rate this setup “?/10”


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Gabbersouth's avatar

  ik zie geen filmpje

 2.   
  Tom's avatar

  Het is een GIF-afbeelding. Geloof dat die soms op de app niet door willen komen, op de website doet die het echter prima.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Ik zou mijn pc serieus nooit meer uitschakelen als ik dit elke dag moest doen om hem aan de praat te krijgen. 😛

 4.   
  Weeman86's avatar

  Haha, super tof! Leuk bedacht en uitgevoerd, maar om dat nou elke dag te doen… 😛

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Ik zou mijn pc serieus nooit meer uitschakelen als ik dit elke dag moest doen om hem aan de praat te krijgen. :P"

  Haha ja inderdaad hij is enkel de turbo knop vergeten dat is dan wel weer jammer.