Gamersnet.nl

GamersNET zoekt vers bloed! Wie komt onze redactie versterken?


Ben jij een gamer met passie voor het vak? Informeer en duidt je graag je medemens over de game-wereld? Wil je graag wat ervaring opdoen aan de andere kant van onze mooie industrie? Dan zoekt GamersNET jou!

Het is weer zover: GamersNET smacht naar vers bloed op de redactie. Nieuwe gezichten die ons bijstaan bakken met game-nieuws te leveren, nieuwe titels en randapparatuur van reviews te voorzien en wellicht voor te komen in onze uiteenlopende videocontent. Wie weet is het aan jou uitbesteed…

Denk jij je mannetje (of vrouwtje) te staan als quasi-journalist omtrent gaming? Geef je dan vooral op en stuur een sollicitatie in! Onderstaande informatie helpt je een beeld geven van wat we zoal hopen te zien:

Mocht dat allemaal als muziek in de oren klinken, dan zien we jouw sollicitatie uiteraard met smacht tegemoet. Zet je beste beentje voor en wie weet mag jij jezelf straks tot de gezellige crew van GamersNET rekenen!

Aan alle sollicitanten: veel plezier en succes toegewenst met je inzending! De komende paar weken krijgt eenieder de kans zijn aanmelding in te sturen richting bovenstaande emailadressen.