Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Battlefront 2 season pass gaat nog gemist worden! | Hot Koffie Show

Blijdschap en plezier was er toen Battlefront 2 werd aangekondigd, zeker toen bleek dat de game geen season pass krijgt! Peter vraagt zich af of mensen hier wel blij moeten zijn. Want wat krijgen we ervoor in de plaats? Daniel en Peter gaan de discussie weer aan in de Hot Koffie Show!

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Toffe hotkoffieshow. 16:9 is zó 2016 😛

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Voor iemand die (nog) geen Titanfall 2 heeft hoe verdient EA eigenlijk daar hun extra centen aan? Want die game heeft ook geen season pass en krijgt wel veel extra gratis dlc als ondersteuning.

  3.   
    Oldsk00ll's avatar

    Tevens even off-topic maar vandaag begint de closes beta voor Marvel Omega (Marvel Heroes voor consoles).

  4.   
    sjaak19832015's avatar

    Zolang mensen zo blind een game als dit kopen steunen ze eigenlijk het idee.
    Ik doel hiermee niet op de game zelf maar het hele idee erachter. Als men beter geinformeerd wordt vooraf ontstaat er veel minder verwarring over hun nieuwe verdien module. Ik was al niet erg nieuwsgierig naar deze game maar juist door zulke acties zal ik games als deze bewust niet kopen.

    Wat wij er zelf tegen kunnen doen is heel weinig behalve de game gewoon niet kopen. Wat ik in de eerste weken wel verwacht is dat de game massaal wordt terug gebracht naar de winkels omdat men hier wel van gaat worden afgeschrokken.

  5.   
    Strange_Bretzel's avatar

    De loz botw seasonpass/dlc is overbodig.

  6.   
    TheNerdNL's avatar

    Meschien is dit een toffe stelling?

    VR of AR gaat niet te toekomst van gaming worden.

    Mijn mening,

    Ik denk hoe tof VR en AR toch is het gaat niet te toekomst van gaming worden. Omdat gaming voor vele een ontspannings iets is en als je dan moet rondlopen of van alles moet gaan slaan is dit voor vele geen ontspanning/ Ik denk dat het juist wel weer tof is voor de pretparkwereld en design wereld. Ar juist voor voor de design wereld dat asl jem bijvoorbeeld een kleeding stuk heb ontworpen op je computer dat je door een AR bril kan zien hoe het in het echt zal zijn en functieneren. En ja Vr voor de pretpark wereld dit is voor mij al snel gezegd als je Neurogen in walibi heb ervaren dit is dan met een simpel vr brilletje ( Een samsung telefoon) Maar het is zo ingrijpend 😮 ( En dit zeg ik niet omdat ik er werk) Dus kort samen gevat na mij mening wordt VR en AR niet te toekomst van gaming. En ik ben dan ook benieuwd wat er jullie mening over zal zijn.

    Gr TheNerdNL AKA Jasper

  7.   
    someone else's avatar

    Ik ga de heavy repeater met secondary fire niet missen. Al is het met season pass zo dat het de eerste 3 maanden een eerlijk spel is, waar ik nu vanaf het begin al op achterstand sta

  8.   
    mattioza's avatar

    Moest het echt pay to win worden, moeten ze maar free to play worden ook. 😀

    Maar zie het bij zo’n game niet meteen gebeuren. Bij Battlefield 1 hadden de battlepacks ook totaal geen technische meerwaarde.

  9.   
    Riddle-me-this's avatar

    Nieuwe stelling: Het is beter als er geen nieuwe batman games komen, zelfs niet van Rocksteady.