Nieuwe Twitch-abonnementen maken meer liefde voor streamers mogelijk

Livestreamplatform Twitch gaat een nieuw model van abonnementen toepassen. Eentje waarbij, naar Twitch’ eigen zeggen, meer liefde richting de broadcasters gespeeld kan worden. Door grotere abonnementen aan te bieden (van bijvoorbeeld 9,99 of 24,99 dollar) kunnen de streamers én abonnees rekenen op meer extra’s, zoals speciale vermeldingen in de livechat en een toename in de bejubelde emotes.

Daarnaast tellen de grotere subscriptions ook voor meerdere abonnees aan de kant van de streamer. Zodoende kunnen zij sneller hun eigen hoeveelheid emotes opbouwen. De stappen naar nieuwe emoticons zijn daarbij verkleind en in frequentie toegenomen, zodat opkomende content creators geleidelijk aan met nieuwe plaatjes op de proppen kunnen komen.


Alle updates die het nieuwe abonnementenmodel toepast, zijn na te lezen op het officiële Twitch Blog. Geleidelijk aan wordt de verandering in beta-fase uitgerold over de Twitch Partners die ervoor in aanmerking komen.

Ben je zelf nog amper of niet bekend met Twitch? Weet dan dat wij van GamersNET vier keer per week live zijn met onze eigen game-streams. Bakken gezelligheid, veel gameplay en altijd open voor discussie over de nieuwste games of tech.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Dit vind ik een goeie update. Ze geven je de optie om te subscriben voor meer geld maar het standaard bedrag blijft het zelfde, Top!

 2.   
  Tom's avatar

  Voor ons vooral leuk omdat subscriber-aantallen zo sneller ‘stacken’. Met een beetje geluk betekent dat binnenkort meer emotes.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Tom schreef, "Voor ons vooral leuk omdat subscriber-aantallen zo sneller ‘stacken’. Met een beetje geluk betekent dat binnenkort meer emotes. "

  Als nou alle medewerkers van GN zouden subben 😆

 4.   
  JaslanNL's avatar

  Dus liefde = geld? Maar geld maakt niet gelukkig.. dus liefde maakt niet gelukkig, en gelukkig zijn maakt geen geld. Is zo de cirkel weer rond?

 5.   
  kiesmaarwa's avatar

  Is bekend wanneer dat uitgerold wordt? Dan wacht ik ff met resubben tot dan.. dan krijgen jullie wat extra subs