Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Zit de AKRacing Arctica gebakken als luxe game-stoel? | GamersNET Gear

Na het reviewen van een game-stoelen als de Speedlink Regger of ‘gaming desks’ als de Arozzi Arena gaat GamersNET wederom een stapje verder. Van AKRacing is de Arctica een nieuwer en interessant model. Tegen de richtprijs van 349,99 euro ontvang je AKRacings eerste witte ‘gaming chair’, die naast een luxe zit ook wat stijl met zich meebrengt.

Hoe zit de AKRacing Arctica en hoe integer is deze ferme gaming bureaustoel? Peter testte de zetel en bespreekt zijn ervaringen met Tom in een nieuwe GamersNET Gear…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  HEY daar zitten GEEN lampjes op.. Wat een poep ding ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  Wahahahah Kappa

  Nee, Mooie stoel hoor, Al had ik liever zelf een ander kleuren schema mooier gevonden, Maar daar zijn dan dus de andere modellen voor..

  @peet @tom En evt andere redactie leden, En/of ook voor bezoekers.

  Wat zou je zelf kopen als je een eindeloos budget hebt en je de BESTE stoel wilt hebben….???

  Koop je dan zo’n racing stoel of een echte goede bureaustoel die wellicht meer comfort bied..?
  Dat zou ik wel eens willen weten

 2.   
  Tom's avatar

  Ligt eraan. Als ik eindeloos budget had, zou ik op zoek gaan naar een echt uniek รฉn comfortabel stoeltje. Denk eerlijk gezegd dat het dan iets compleet anders wordt, hoogstwaarschijnlijk niet zo’n race-design. Maar voor hetzelfde geldt, is het zo’n bizarre (lederen) unit van Noblechairs.

 3.   
  ShinySimon's avatar

  Als ik nou het geld had om hem te kopen had ik het wel gekocht maar helaas is het niet zo een feest XD. Maar alsnog wel een erg mooi stoeltje ๐Ÿ˜€

 4.   
  Mattiees's avatar

  het zal waarschijnlijk prima zitten maar ben zelf niet echt een voorstander van die racing chairs. Leuk als je in een rally auto zit maar niet echt achter je pc. Helaas moet ik ook me schuldig maken aan een 100 euro leenbakkerachtig stoelje die ik nu heb staan dus daar moet ook nog eens vervanging voor komen ๐Ÿ˜‰

 5.   
  JaslanNL's avatar

  Zo hรฉ, het heeft even geduurd sinds die unboxing :’) genoeg fap sessies kunnen houden om hem goed te testen. Maar zonder gein, ’t is een strakke zetel! Zou hem zelf niet snel thuis neerzetten, meer vanwege de snel zichtbare vlekken en het niet passen bij de rest van ’t interieur, maar ik dig hem wel! Er zit wel een aardige prijs aan, denk dat ik dan toch voor een concurrent ga die net iets meer bied voor ongeveer dezelfde prijs. Ik vind het race model bij stoelen erg vet, maar of het voor jaren lang zitten het meest ideaal is..

  @Chillozz. Eindeloos budget of niet, ik zou voor een stoel gaan die functioneel en ergonomisch is, maar er ook mooi uit ziet. Zoiets voor in de woonkamer, super relax. Maar eerder zoiets voor de lange uurtjes achter de PC, al is dit wel iets minder mooi.

 6.   
  mheiden21's avatar

  Kan het kleurenschema wel waarderen, maar wit blijft nooit wit en om nou elke keer je bureaustoel te moeten boenen zie ik niet zitten. Jammer van die beperktheid in kleurenschemas.