De memes zijn sterk met deze bizarre Dark Souls muziekvideo | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

May-mays, wie kan er niet van genieten. Smeer je favoriete game over een aantal van deze internetlegendes, plak er een pakkend dansnummer op en je nieuwe YouTube-hit is geboren. Simpel, toch?

Die succesformule lijkt in ieder geval aan te slaan op “Praise till you’re hollow” van YouTuber ThePruld, die een bizarre muziekvideo rondom Dark Souls produceerde. Geniet van het meme-hevige resultaat van zijn harde werk:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  Met dank aan Sander voor de Lunchtip, via ons GamersNET Discord-kanaal.

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Super awsome

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Jammer, geen contextloze My nama Jeff memes in deze video. De maker is duidelijk nog geen ervaren memer