NieR Automata krijgt toch wel downloadbare content; bevecht CEO Square Enix en Platinum

Hoewel Yoko Taro eerder nog beweerde dat hij geen plannen voor downloadbare content heeft voor NieR Automata komt hij daar nu op terug. Het is best een kluif aan content want NieR Automata krijgt onder andere nieuwe outfits voor 2B en nieuwe eindbazen in de vorm van de CEO’s van Square Enix en Platinum Games. Wanneer de downloadbare content verschijnt is niet bekend, maar de naam van het pakket is op zijn zachtst gezegd bijzonder omdat het pakket onder de noemer 3C3C1D119440927 gaat.

De downloadbare content verschijnt 2 mei in Japan en heeft ook al groen licht voor een release in Europa ook al is niet bekend wanneer. Tot dusver is er een prijs bekend van 1500 yen wat zich ongeveer vertaald naar 15 euro. In het pakket kun je de volgende nieuwe bazen, kostuums en missies vinden:

• Revealing Outfit for 2B (Kaine)
• Young Man’s Outfit for 9S (Nier Replicant)
• Destroyer Outfit for A2 (Nier Gestalt/Nier)
• Jukebox music packs
• Hair colours for A2 and 2B
• New masks with special effects
• Projectile colours
Het grootste deel van de nieuwe content zijn de nieuwe missies en kun je opnieuw de held uithangen in het Colosseum. In de arena kun je zomaar ineens de CEO’s van Square Enix en Platinum Games tegen het lijf lopen. Beide bazen zijn level 85 en laten de speler weer voelen wat bullet-hell is. De nieuwe downloadbare content voegt niets nieuws aan het verhaal toe maar is een leuke extra voor iedereen die nog niet genoeg heeft van de excentrieke game.

  1.   
    Oldsk00ll's avatar

    Klap de CEO? Nieuwe game?

  2.   
    RiiLaKuma's avatar

    Oldsk00ll schreef, "Klap de CEO? Nieuwe game?"

    Nee gewoon een extra boss fight. Zometeen komt de trailer online waarin de gameplay te zien is!