Tony Hawk’s Pro Skater documentaire haalt crowdfunding-doel niet; gaat wel door

De documentaire in het thema van Tony Hawk’s Pro Skater heeft zijn Indiegogo-doel niet behaald. Onlangs brachten wij nieuws dat er een documentaire in de maak is over de spellen door ex-ontwikkelaars van de games onder de noemer: Pretending I’m a Superman: The Tony Hawk Video Game Story. Hoewel crowdfunding het team niet de geldsom heeft kunnen bieden dat ze voor ogen hadden gaat de documentaire nog steeds door als gepland.

De crowdfunding-campagne was goed voor 23% van de financien die het team van ex-Neversoft ontwikkelaars in gedachte hadden. Oorspronkelijk had het team een doel in ogen van 75.000 dollar, maar de teller kwam niet hoger dan 17.409 dollar van 291 supporters. Omdat Indiegogo niet dezelfde regels als Kickstarter hanteert kan het geld nog steeds opgenomen worden; iets dat de filmmakers ook van plan zijn:


De documentaire gaat dus gewoon door zoals gepland, albeit een langere productieperiode. Leeft jouw innerlijke Pro Skater nog? Deel vooral je herinneringen aan Tony Hawk’s Pro Skater (of Skate) in de comments!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren