Wie wint de Logitech G203 Prodigy? | Prijsvraagwinnaar

Het houdt niet op met de weggeefacties op GamersNET! Games, goodies en tech vliegen ons om de oren, en we delen graag wat met onze lieftallige bezoekers. In dit geval de Logitech G203 Prodigy, die we eind vorige maand verlootten middels een vlotte unboxing. Maar wie heeft dit mooie muisje gewonnen?

De uiterst budgetvriendelijk ingezette Logitech G203 Prodigy (richtprijs 39,99 euro) werd al voorzien van een review en uiteraard een verschijning in het wekelijkse GamersNET Gear, maar in samenwerking met Logitech kregen we nóg een exemplaartje om weg te geven. Wij vonden helemaal mooi.

Ondanks de schappelijke prijs is de G203 absoluut geen sub-par gaming muis. Tijdens onze tests wist het model aardig te presteren, wat enige lofspraak van ondergetekende opleverde. De winnaar van deze give-away loopt straks weg met — naar ons idee — een van de beste budgetmuizen op de markt. Onderstaande videorecensie vertelt je precies waarom:

Maar, zonder er al te veel omheen te draaien, is het dan toch de hoogste tijd om één bezoeker gelukkig te maken met dit stukje (Logi)tech. Welke kanshebber is onze winnaar van de G203 Prodigy? Zeer simpel, dat is niemand anders dan…


S3MM3R

Sem, van harte gefeliciteerd! De door jouw gewonnen Logitech G203 Prodigy komt zo snel mogelijk jouw kant op. En ja, we zien je eigen unboxing en review van de muis graag tegemoet!

Aan alle kanshebbers die bij deze actie helaas hebben misgegrepen, niet getreurd! Binnenkort volgen er meer mooie weggeefacties op GamersNET, alsmede tal van andere gezellige videocontent om je verlies mee te verzachten. Houd de website of onze sociale media in de gaten!

 1.   
  ronineter's avatar

  gefeliciteerd!

 2.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Gefeliciteerd sem

 4.   
  remcoabc's avatar

  congrats!!

 5.   
  S3MM3R's avatar

  Super Bedankt allemaal!

 6.   
  iDraxo's avatar

  Congrats!!

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Gefeliciteerd!

 8.   
  TheNerdNL's avatar

  Gefeliciteerd met te toffe muis game ze

 9.   
  NietNickMeneer's avatar

  Gefeliciteerd man, veel plezier ermee!

 10.   
  Ryan2000's avatar

  Gefeliciteerd!!

 11.   
  Pim Huberts's avatar

  Gratzz!!

 12.   
  mheiden21's avatar

  Gefeliciteerd!

 13.   
  CHILLOZZ's avatar

  gefeliciteerd sem

 14.   
  Prolaxx's avatar

  Gefeliciteerd

 15.   
  Kamelot2's avatar

  Gefeliciteerd!

 16.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd!

 17.   
  marlies16's avatar

  Gefeliciteerd 🙂

 18.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd S3MM3R 8)