De ultieme dick move in Dark Souls? | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De Dark Souls-serie is al bijzonder moeilijk in je eentje, maar kan nog een aantal tikken zwaarder worden als je daar online medespelers in mengt. Zo laat een gamer met de naam Michael Ruzicka even zien hoe je een sterk staaltje trolling kunt demonstreren in Dark Souls 3. Zie alhier een kanshebber op de titel van ultieme eikel in een RPG-wereld:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Prince's avatar

    Triple kill