Bayonetta komt naar Steam vandaag; 4K en meer grafische opties beschikbaar

Bayonetta komt vandaag naar Steam met geavanceerde graphics en 4K-support. De aankondiging zou eigenlijk vandaag door SEGA onthuld worden maar is momenten voor de onthulling uitgelekt.

Op 1 april was Bayonetta als ware tease op Steam te zien in 8-bit en kon iedereen gratis het spel 8-bit Bayonetta spelen. Hoewel het een grap was van SEGA waren veel fans overtuigd dat Bayonetta wel degelijk een release op pc tegemoet ging. Na de grap lanceerde SEGA een website waarop werd afgeteld naar vandaag om de aankondiging van een pc-versie te doen. De informatie werd echter kort voor de onthulling uitgelekt.

Iedereen die de game op Steam koopt krijgt automatisch op 25 april de Digital Deluxe Edition. Deze versie bevat een digitale soundtrack met vijf liedjes, een artbook, achtergronden en avatars. De eerste game van Bayonetta was voorheen slechts beschikbaar voor consoles ondanks de wens voor een pc-versie. Bayonetta 2 kwam exclusief voor de Wii U uit. De eerste Bayonetta is vanaf vandaag op Steam te vinden.

  1.   
    MikeGevers's avatar

    Net op tijd dat ik dit zie. Ik wilde Bayonetta bijna tweedehands voor de PS3 halen, want Game Mania heeft een actie waarbij je 4 tweedehands PS3-games kunt kopen voor een tientje. Maar als hij (eindelijk) naar de pc komt, speel ik hem liever daarop 😛