Star Wars: Knights of the Old Republic-prototype in de maak bij BioWare Austin

Komt er een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic? Het lijkt erop en zeker omdat BioWare een druk bedrijf is, want naast de nieuwe IP ‘Dylan’, is BioWare Austin bezig met een prototype omtrent de Knights of the Old Republic-reeks. BioWare Austin is al de studio achter de MMO The Old Republic.

De informatie komt van Liam Robertson, een journalist die schuilgaat onder de naam Unseen64. Tijdens een podcast meldde de beste man dat de ontwikkelstudio momenteel exclusief aan Star Wars-games werkt, waaronder dus een remake of re-imagining van de originele Star Wars: Knights of the Old Republic RPG.

I don’t know when this is set to come out, but it has been in development for a little while now.
Robertson heeft geen idee wanneer de game moet uitkomen, maar hij zou al een tijdje in ontwikkeling zijn. Daarnaast heeft hij gehoord dat het als een remake of revival begon, maar dat het dat niet meer is. Het zou de blauwdruk gebruiken en er een origineel van worden gemaakt, waar nu een prototype van moet zijn.
I’ve heard that it isn’t exactly a remake anymore, but it started as a remake/revival. Now it’s kind of going from that blueprint in sort of its own original thing. I guess we’ll see what that turns out to be, but they are prototyping it right now.
De Star Wars-game gebruikt daarnaast de nieuwe iteratie van het universum, van na de overname door Disney, aldus Robertson. De originele Knights of the Old Republic bevatte de originele verhalen en personages, die nu onder Star Wars Legends vallen.

Star Wars: Knights of the Old Republic dateert alweer uit 2003, heb jij zin in een nieuwe RPG omtrent deze franchise?

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  HYPE HYPE HYPE 🙂

 2.   
  mmx's avatar

  Ik vond de eerste toppie op de ouwe xdoos ,dus zou ik zeggen laat eens wat meer zien .

 3.   
  King of Heroes's avatar

  Echt wel vet als dit waar is!

 4.   
  Mandamo's avatar

  (null)