Koken met Link | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nu Breath of the Wild al een tijdje uit is stromen de persiflages binnen. Ook GamersNET is er schuldig aan met Link in de echte wereld. Herkenbare struggles of pijnlijke flaters zijn in een spel als Breath of the Wild voor vrijwel elke speler aan de orde. Met de Lunchtip van vandaag doen wij een graai in dit grote landschap met Cooking With Link van Deerstalker Pictures! Perfect voor tijdens de lunch, toch?


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Nah, cooking with Scorpion vond ik leuker. 😛

  2.   
    Mattiees's avatar

    komisch 😆