Bethesda houdt E3-persconferentie op 11 juni

Bethesda is de nieuwste grote uitgever die jaarlijks een persconferentie houdt op de E3. Dit jaar staat het bedrijf voor de derde keer op de beurs en vandaag is bekendgemaakt wanneer de presentatie zal plaatsvinden: 11 juni. Mocht je hem live willen volgen, zul je flink wat slaap moeten opofferen. De deuren van de presentatiezaal gaan om 3:30 uur (Nederlandse tijd) open, dus de presentatie begint waarschijnlijk nog minstens een uur later.

Vorig jaar ontstond op dezelfde beurs wat verwarring over een eventuele nieuwe Elder Scrolls-game. Todd Howard bevestigde dat er aan The Elder Scrolls VI werd gedacht, maar later zei directeur Pete Hines dat er nog niet actief aan de game wordt gewerkt. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat we dit jaar de aankondiging van een nieuwe Elder Scrolls gaan zien.

Wat we wél gaan zien, blijft natuurlijk gissen. Wel kunnen we enkele gokjes wagen. Prey en de Morrowind-uitbreiding voor The Elder Scrolls Online komen uit voor de E3, dus wellicht krijgen we verdere DLC voor die games te zien. Ook gaan er geruchten over The Evil Within 2 en Wolfenstein: The New Colossus, dus misschien maken die games ook hun opwachting tijdens de E3. Ten slotte zou het kunnen dat we een releasedatum voor Quake Champions te horen krijgen.

Vooralsnog blijft het echter pure speculatie en zullen we tot 11 juni moeten wachten op daadwerkelijke informatie. Althans, als er voor die tijd niets uitlekt.

  1.   
    mmx's avatar

    Ik ben benieuwd naar Bethesda ,maar ook naar de rest van de E3 .