Battlefield 1 krijgt vanaf heden maandelijks patches

Ontwikkelaar DICE wijzigt haar beleid in het uitbrengen van patches van Battlefield 1. De shooter kreeg voorheen elk seizoen updates, maar het bedrijf gaat nu maandelijks patches en updates lanceren. Battlefield 1 krijgt nog wel de Spring Update, die Platoons – ofwel clansupport – toevoegt.

Ook krijgen we een teaser van de aankomende mei-update, die focust op quality-of-life veranderingen in de game. DICE benoemt hierin een gestroomlijnde flow in matches, voornamelijk Operations, en het verbeteren van diverse gameplay facetten om de shooter gebalanceerder en eerlijker te maken.


This includes streamlining the flow into matches (especially Operations) and improving many gameplay grievances that will hopefully make the action feel more balanced and fair.
Bovendien komt er een nieuwe expansion aan, genaamd ‘In the Name of the Tsar, die je logischerwijs met de Russen laat spelen tijdens de bittere koude Russische winters.
Next up is In the Name of the Tsar, where you will fight alongside the Russian army and witness the brutality of combat and the bitter cold of the Russian winters.
[SCREENSHOTS]

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Hmm het is raar dat er elke maand een patch moet komen. Ik heb zo iets van als er iets unbalanced is of broken. Fix het dan ASAP 🙄

 2.   
  Supermanneke's avatar

  Thijs. schreef, "Hmm het is raar dat er elke maand een patch moet komen. Ik heb zo iets van als er iets unbalanced is of broken. Fix het dan ASAP 🙄 "

  ’t Zijn dan ook veelal dingen als Quality-of-life features, of dingen als platoon (clans) support.

 3.   
  Nitrix31's avatar

  Thijs. schreef, "Hmm het is raar dat er elke maand een patch moet komen. Ik heb zo iets van als er iets unbalanced is of broken. Fix het dan ASAP 🙄 "

  Hoewel de patches ongetwijfeld ook (kleine) bugs en glitches zullen verhelpen, denk ik dat het hier voornamelijk gaat om aanpassingen aan dingen zoals het platoon en squad systeem (of wapen balans gedoe). Toch vind ik wel dat Battlefield 1 gewoon onvolledig was toen de game uit kwam. Zo kon je geen servers huren en ook geen platoons maken. Mede doordat dit soort dingen ontbraken bij de launch zijn community’s die in bf3/bf4 groot zijn/waren al vroeg gestopt met Battlefield 1. Best wel jammer. Maar de game zelf is ook gewoon vrij snel ‘saai’. Erg weinig content.