Speedrun van Putt-Putt verpest al je nostalgie in een minuut | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Putt-Putt, dé klassieke autoheld voor elke gamer annex millenial. Wie groeide er niet mee op? Met name het enige echte origineel, ‘Putt-Putt redt de Zoo’, moet toch menig nostalgisch gevoel teweegbrengen bij eenieder onder ons.

Onderstaande video slaagt daar echter niet bepaald aan, aangezien het hier om een record houdende speedrun van de point-and-click game gaat. Zie alhier hoe in circa 43 seconden een significant stuk van je jeugd haastig uitgespeeld wordt. Al die warme gevoelens die je dacht weer op te doen, daar klikt deze MLG Pro gewoon razendsnel doorheen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Don-Enbasso's avatar

  Oh, shit. Da’s lang geleden. Dit kan ik me nog herinneren. Dagen was ik bezig met dat spel.

 2.   
  S3MM3R's avatar

  Deze gast heeft mijn verleden verpest xd

 3.   
  Tom's avatar

  Telkens zag ik weer frames waar ik van die nostalgie-trips op kon hebben, maar deze kerel klikt er gewoon als een malle doorheen. Blasphemy eigenlijk.

  Putt-Putt bless.

 4.   
  Daan's avatar

  Wat een prachtig spel was dat. Echt vele malen van genoten. Mooie tijden. 8)