Wargaming zet World of Tanks-branding in op o.a. Le Mans

Wargaming is een samenwerking aangegaan met AT Racing om als eerste bedrijf ooit uit de game-industrie haar branding op een raceauto te plakken, en wel op Le Mans. Mocht je de race van Le Mans dit jaar volgen, schittert de Ligier LMP3 in World of Tanks-thema.

Achter AT Racing zitten vader en zoon Alexander Talkanitsa Sr. en Alexander Talkanitsa Jr., vergezeld door Mikkel Jensen. Het raceteam doet al de nodige jaren mee en heeft ook het nodige bereikt:

 • Major accolades in the ELMS since 2014
 • The GT Open since 2010
 • 1st in 6hrs Brno 2009
 • Won the FIA Citation Cup 2008 (4 wins)
 • Participated in endurance racing in Austria and the Czech Republic in 2007
 • Snelheid, snelle reacties, teamwork en coherente acties zijn zowel in endurance races als World of Tanks terug te vinden. Wargaming wenst het team dan ook veel geluk het bedrijf kan niet wachten om de wagen te zien schitteren.

  Ook AT Racing is blij met de samenwerking, want ze komen beide uit Belarus. Het team volgt het succes van Wargaming en World of Tanks en hoewel de collaboratie niet gebruikelijk is, zijn ze blij met deze mogelijkheid.

  De World of Tanks-branded auto is verder te bewonderen op: 14-15 april in Silverstone, Verenigd Koninkrijk, 12-14 mei in Monza, Italië, en op 21-23 juli bij Red Bull Ring, Oostenrijk.

  [SCREENSHOTS]

  1.   
   3333/3333's avatar

   Ik vind de livery niet heel erg mooi. Dan zag de wagen van Audi PlayStation Team ORECA met de Gran Turismo 4 livery er toch wel stukken beter uit als het om branding van een game gaat.

   De LMP1 wagens van Pescarolo reden trouwens ook enkele jaren met Gran Turismo en PlayStation branding rond, dus ze zijn niet echt de eerste. Al is de keuze van Wargaming natuurlijk wel een opmerkelijk uitstapje.